درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید
آرشيو وبلاگ


ورود اعضا:

آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 2
بازدید هفته : 4
بازدید ماه : 4
بازدید کل : 44463
تعداد مطالب : 78
تعداد نظرات : 3
تعداد آنلاین : 1

جدید ترین مطالب علمی و جالب
این وبلاگ مربوط به کلاس 252 شهید دستغیب مشهد میشود ...

 «گرهارد گراینر» یک چشم ساز آلمانی است،‌ او در آزمایشگاه خود با شیشه چشم‌های مصنوعی تولید می‌کند که بسیار به چشم طبیعی انسان شبیه است.


 

چشم‌های ساخت دست این پیرمرد که به آثار هنری می‌مانند اگر چه به نابینایان بینایی نمی‌دهد اما به آن‌ها کمک می‌کند تا با خیال راحت در اجتماع ظاهر شوند، او برای ساخت هرکدام از این چشم‌ها بیش از یک ساعت وقت صرف می‌کند و آن‌ها را تا قیمت 450 دلار می‌فروشد.

 

 

عکس ها در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 اخباري كه بتازگي در حوزه نجوم منتشر شده است، اين نظريه را كه احتمالا بذر حيات در سراسر منظومه خورشيدي ما وجود دارد يا حداقل امكان رشدكردن حيات وجود دارد را تقويت كرده است.

 

 

سفينه مِسنجر (Messenger) در قطب‌هاي سياره عطارد اولين و نزديك‌ترين سياره به خورشيد، تركيب‌هاي حاوي كربن و همچنين آب را شناسايي كرده است.

اينجا و روي زمين با كاوش در عمق حدود 20 متري در زير سطح يخ‌زده يك درياچه دور افتاده در قطب جنوب، دانشمندان مجموعه‌اي از باكتري‌هايي را كشف كردند كه در يكي از تاريك‌ترين، سردترين و شورترين زيست بوم‌هاي كره زمين زندگي مي‌كردند و همچنين مريخ‌نورد كنجكاوي در حال آغاز جستجو براي يافتن نشانه‌هايي از فسيل ميكروبي در نمونه‌هاي خاك سياره مريخ است.

اما اين كاوشگران فضايي مغزهايي ساخته شده از مواد نيمه رسانا همچون سيليكون، ژرمانيوم و گاليوم دارند. به عبارت ديگر اين ماشين‌ها، محصولاتي با هوش مصنوعي هستند كه درك مي‌كنند، تصميم مي‌گيرند و مشورت مي‌كنند.

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 اخباري كه بتازگي در حوزه نجوم منتشر شده است، اين نظريه را كه احتمالا بذر حيات در سراسر منظومه خورشيدي ما وجود دارد يا حداقل امكان رشدكردن حيات وجود دارد را تقويت كرده است.

 

 

سفينه مِسنجر (Messenger) در قطب‌هاي سياره عطارد اولين و نزديك‌ترين سياره به خورشيد، تركيب‌هاي حاوي كربن و همچنين آب را شناسايي كرده است.

اينجا و روي زمين با كاوش در عمق حدود 20 متري در زير سطح يخ‌زده يك درياچه دور افتاده در قطب جنوب، دانشمندان مجموعه‌اي از باكتري‌هايي را كشف كردند كه در يكي از تاريك‌ترين، سردترين و شورترين زيست بوم‌هاي كره زمين زندگي مي‌كردند و همچنين مريخ‌نورد كنجكاوي در حال آغاز جستجو براي يافتن نشانه‌هايي از فسيل ميكروبي در نمونه‌هاي خاك سياره مريخ است.

اما اين كاوشگران فضايي مغزهايي ساخته شده از مواد نيمه رسانا همچون سيليكون، ژرمانيوم و گاليوم دارند. به عبارت ديگر اين ماشين‌ها، محصولاتي با هوش مصنوعي هستند كه درك مي‌كنند، تصميم مي‌گيرند و مشورت مي‌كنند.

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 انسان با کمک بزرگترین رادیو تلسکوپ جهان می تواند تا 12 سال آینده با بیگانگان فضایی ارتباط برقرار کند.

 

یکی از مهمترین مسایل در مورد اینکه آیا حیات فرازمینی وجود دارد یا خیر می تواند تا سال 2024 با ساخت یک رادیو تلسکوپ ابربزرگ 1.3 میلیارد پوندی پاسخ داده شود.

 

نیک پوپ متخصص ارشد پروژه یوفو می گوید: ساخت تلسکوپ آرایه کیلومتر مربعی (SKA) می تواند امکانات جدید و هیجان انگیزی را فراهم کند.

وی که 21 سال از عمر خود را صرف مطالعه یوفوها کرده است، اظهار داشت: من با طرح این موضوع بحث انگیز خواهم بود و به شما سال دقیقی از زمانی را ارائه می دهم که معتقدم نخستین تایید تماس با بیگان فضایی درآن سال یعنی سال 2024خواهد بود؛ سالی که در آن اگر همه چیز طبق برنامه صورت گیرد، تلسکوپ آرایه کیلومتر مربع عملیاتی شده است.

ساخت تلسکوپSKAدر سال 2016 آغاز می شود و قرار است بزرگ ترین رادیو تلسکوپ جهان شود و به بسیاری از مسایل بنیادی و بدون پاسخ کائنات،جواب دهد.

این رادیو تلسکوپ که از هزاران گیرنده امواج رادیویی ساخته می شود، فضایی معادل چهار هزار و 921 کیلومتر مربع از سطح زمین را در استرالیا می پوشاند.

دانشمندان معتقدند این تلسکوپ می تواند در مشاهده بخش هایی از جهان که در حال حاضر با تلسکوپ های اوپتیکی رصد می شود، به کار گرفته شود.

دانشمندان حاضر در ساخت این تلسکوپ می گویند:  SKAنسبت به دیگر تلسکوپ ها 50 برابر حساس تر است و می تواند آسمان را 10 هزار برابر سریع تر کاوش کند.

این رادیو تلسکوپ به ستاره شناسان کمک می کند شکل گیری و تکامل نخستین ستاره ها و کهکشان را پس از انفجار بزرگ، نقش مغناطیس کیهانی، ماهیت گرانش و احتمال حیات در محیط فرازمینی را بررسی و مطالعه کنند.

پوپ با اشاره به اینکه ما دائما در حال جستجو برای یافتن سایه ای از زمین هستیم، افزود: اگر تمدنی در بین 100 سال نوری وجود داشته باشد این تلسکوپ می تواند آن را بیابد.



 محققان ناسا و آژانس فضایی اروپا قصد دارند با کمک دو فضاپیما، سیستم سیارکی دوتایی را که در سال 2022 بسمت زمین حرکت می‌کنند، از مسیر خود منحرف کنند.

 برخورد سیارک های عظیم با زمین اگرچه پدیده نادری محسوب می شود، اما زمین در طول حیات خود چندین بار شاهد این برخوردها بوده است؛ حتی برخی دانشمندان بر این باورند که برخورد یک شهاب سنگ عظیم با زمین در 65 میلیون سال قبل باعث انقراض نسل دایناسورها شده است.

 

 با پیشرفت فناوری ها در حوزه کاوشگرهای فضایی و تلسکوپ های پر قدرت، امکان رصد سیارک های بالقوه خطرناک (PHA)‌ برای زمین نیز فراهم شده است، اما اصلی ترین چالش در این زمینه مقابله با سیارک‌هایی است که بسمت زمین در حال حرکتند.

 ناسا با هدف بررسی ماهیت سیارک ها، برنامه ای برای انجام مأموریت سرنشین دار به یک سیارک دور دست تا سال 2025 میلادی در نظر گرفته است.

 تیم تحقیقاتی آزمایشگاه فیزیک کاربردی در دانشگاه جان هاپکینز به سرپرستی پروفسور «اندرو چنگ»، طرحی برای مقابله با سیارک های خطرناک ارائه کرده اند که جزئیات آن در نشست هفته گذشته انجمن ژئوفیزیک آمریکا در سانفرانسیسکو ارائه شد.

 سیستم سیارکی دوتایی Didymos‌ سال 2022 میلادی بسمت زمین حرکت می کند و محققان قصد دارند با کمک دوفضاپیما یکی از سیارک ها را از مسیر خود منحرف کنند. پهنای سیارک 150 متر است و فضاپیما می تواند براحتی در مدار آن حرکت کرده و میزان جابه جایی سیارک از مسیر حرکت بسمت زمین را بطور دقیق محاسبه کند.

 بر این اساس، دو فضاپیما بسمت سیارک دوتایی Didymos حرکت کرده و یک فضاپیما با برخورد به سیارک کوچک تر، آن را از مسیر حرکت بسوی زمین منحرف و فضاپیمای دوم نیز این رویداد را رصد می کند.

 فضاپیمای نخست با وزن 300 کیلوگرم طراحی می شود و ناسا موافقت خود را برای تأمین بودجه این طرح اعلام کرده است و فضاپیمای دوم نیز توسط آژانس فضایی اروپا (ESA) طراحی می شود که در مرحله تعیین بودجه قرار دارد.



 به گفته محققان آمریکایی، تلفن همراه هوشمند متصل به بزرگنمایی اپتیک می تواند به عنوان میکروسکوپ تشخیصی برای کشورهای فقیر و در حال توسعه مورد استفاده قرار بگیرد.

 

میکروسکوپ ابداعی محققان مهندسی زیستی دانشگاه کالیفرنیا که CellScope نام دارد، وضوح تصویری بسیار بالایی را در محیط خارج از آزمایشگاه در اختیار محققان قرار می دهد.

 

این میکروسکوپ نسبتا ساده که با استفاده از یک تلفن همراه هوشمند ساخته می شود، در ابتدا با هدف استفاده در کشورهای در حال توسعه به عنوان یک ابزار تشخیصی برای بیماری های مختلف طراحی شده بود، اما از این دستگاه هم اکنون به عنوان یک ابزار کمک آموزشی در مدارس نیز استفاده می شود.

محققان در حال آزمایش میکروسکوپ CellScope با اهداف آموزشی در مدارس و موزه ها هستند.

تصاویر میکروسکوپی به صورت لحظه‌یی بر روی صفحه لمسی تلفن همراه هوشمند به نمایش در می آید و به طور همزمان توسط چند نفر قابل مشاهده است که می تواند در کلاس درس باعث تعامل بیشتر دانش آموزان با معلم شود.

دانش آموزان یکی از مدارس سانفرانسیسکو در طرح توسعه آموزشی میکروسکوپ - تلفن همراه CellScope مشارکت کرده و در طول برنامه یک ساله موسوم به Micro:Macro، اقدام به تهیه تصاویر میکروسکوپیک و ماکروسکوپیک از اشیاء موجود در منزل، باغ، پارک و زمین بازی کردند.



سه شنبه 28 آذر 1391برچسب:, :: 20:9 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 شبکه یکپارچه اشاره گر فضایی یا به اختصار اسپاون به وسیله گروهي از دانشمندان علوم اعصاب نظری طراحی شده است.
به گزارش لایونیوز ، اين نظریه می تواند رفتارهای پیچیده در مغز با مقدار کمی نورون شبیه سازی کند و شبکه اسپاون حدود 5/2 میلیارد نورون دارد که از تعداد 86 میلیارد نورون متوسط در مغز انسان بسیار  کم تر است.

 

بررسی ها نشان می دهند، این شبکه می تواند فهرستی از اعداد را تشخیص دهد محاسبات ساده را انجام دهد و به وسیله استدلال مشکلات ساده ای را حل کند.

گفتنی است، ساختار متقابل این نورون ها با هم بسیار جالب و آموزنده است در حالی که به نظر می رسد راهی منطقی وجود داشته باشد تا از این طریق بتوان چیزی به پیچیدگی مغز را درک کرد.

اين گزارش حاکيست، دانشمندان علوم و اعصاب می گویند تا به امروز مسابقه این بود که شبیه سازی ها تا چه حد به مغز انسان نزدیک است بدون توجه به اینکه این شبیه سازی ها تا چه حد به مغز واقعی انسان نزدیک است و حالا تعداد نورون ها اهمیت ندارد بلکه رسیدن به عملکردهای رفتارهایی شبیه موجودات زنده که هر تعداد نورون ها به نمایش می گذارند اهمیت دارد.

بخش های شبیه سازی شده دراین مغز قسمت های مختلفی دارند که هر قسمت به بخش خاصی مرتبط است، قسمت هایی  که در مغز تصاویر را پردازش می کنند، حرکات را کنترل می کند و خاطرات کوتاه مدت را ذخیره می کنند و این مناطق به وسیله سیم به هم متصل است.

در این مدل سازی اگر قسمتی از مغز از بین برود محققان می توانند ببینند که در چه رفتارهایی اختلال ایجاد می شود در حال حاضر دانشمندان در حال کشتن و نابود کردن نورون هایی هستند که این نورون ها با بالا رفتن سن از خود واکنش نشان می دهند و آثار پیری را ظاهر می کنند و این کار می تواند به درک علت بیماری هایی با منشأ مغزی کمک کند.



 افزایش دسترسی به فضا و مطرح شدن موضوع احتمالی گردشگری فضایی چالشهای مساوی را برای دانشمندان و پزشکان ایجاد کرده است، چرا که هر دو گروه به حداقل رساندن تأثیرات جانبی سفرهای فضایی را پیگیری می‌کنند.

 

فضانوردها باید تنها شش ماه در ایستگاه فضایی بین المللی که حدود 320 کیلومتری زمین قرار دارد اقامت داشته باشند و علت آن نیز واضح است. کارشناسان اظهار می دارند که زمانی که فضانوردان در فضا هستند با از دست دادن جرم استخوان و ماهیچه رو به رو می شوند و بیشتر از این مدت را نمی توانند تحمل کنند.

 

اما اثرات این سفرهای فضایی زیر مدار زمین برای گردشگرانی که چون فضانوردان از آمادگی جسمانی کافی برخوردار نیستند چیست.

براساس اظهارات دانشمندان آمریکای شمالی که طی مقاله ای در مجله پزشکی بریتانیا منتشر شده، پزشکان عمومی باید آماده پاسخ به پرسشها و نگرانی های گردشگران برای سفرهای فضایی در آینده نزدیک باشند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 هتل قابل حمل می‌تواند برای افرادی که دائما در سفر بوده اما تمایلی به اقامت در چادر ندارند، یک محل اسکان ایده‌آل با بهره‌مندی از امکانات یک هتل باشد.

 

طرح مفهومی هتل قابل حمل Drop Eco-Hotel‌ با الگوبرداری از نمونه‌های موجود در طبیعت توسط گروه طراحی In-Tenta اسپانیا ارائه شده است.

 

این فضای اقامتی سیلندری شکل از جنس چوب، پلی کربنات و فولاد ساخته شده و پایه‌های فولادی امکان استقرار آسان بر سطوح ناهموار را فراهم می‌کند.

در دو سمت سازه سیلندری، پنجره‌های نیمکره‌یی شیشه‌یی تعبیه می‌شوند که علاوه بر امکان بهره‌مندی از نور طبیعی خورشید در طول روز، نمایی 180 درجه‌ای از محیط اطراف برای ساکنان ایجاد می‌کنند.

استفاده از فیلم‌های فتوولتائیک برای تأمین انرژی و سیستم جمع‌آوری آب باران برای استحمام، باعث سازگاری حداکثری این سازه با محیط زیست می‌شود؛ همچنین استفاده از مواد بسیار سبک، انتقال این سازه به مناطق مختلف از جمله جنگل، ساحل و کوهستان را امکان‌پذیر می‌کند.

هتل قابل حمل شامل تراس، اتاق نشیمن، اتاق خواب، آشپزخانه و حمام است که برای اقامت دو نفر در نظر گرفته شده و امکان افزایش فضا در مدل‌های بزرگ‌تر نیز در آن پیش‌بینی شده است.

این طرح مفهومی در رقابت طراحی میکرو آرشیتکت اسپانیا به عنوان یکی از طرح‌های برتر انتخاب شده است و نمونه اولیه ای از این هتل دوستدار محیط زیست به زودی ساخته خواهد شد.

 

 

 

ادامه عکس ها در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 استادیار ایرانی مهندسی برق دانشگاه تکزاس در دالاس یک رایانه بی سیم پوشیدنی ساخته است که به اندازه یک دکمه است.

 

طرح ابتکاری پروفسور روزبه جعفری به خاطر اندازه کوچکش قابل پوشیدن و قرار گرفتن بر روی لباس است و زمینه را برای بهبود نظارت بر وضعیت سلامت افراد مسن و یاری رساندن در تعیین تغییرات در دوز نیاز به داروها فراهم می آورد.

 

پروفسور روزبه جعفری که کارشناسی خود را از دانشگاه صنعتی شریف گرفته، برای این ایده خود جایزه بنیاد ملی علوم CAREERآمریکا را دریافت کرده است.

دکتر جان هانسن استادیار تحقیقات در دانشکده اریک جانسون در مهندسی و علوم رایانه گفت: دکتر روزبه جعفری یک آزمایشگاه بسیار پویا و ابداعی را در مهندسی برق راه اندازی کرده است که به شیوه نوینی به چالش های تحقیقاتی در تعاملات مغز- رایانه  می پردازد.

عامل مهم در ساخت این سیستم های قابل حمل و نقل بسیار کوچک، حذف باتری های بزرگی است که برای پردازش داده استفاده می شود؛ از سوی دیگر سیستمی طراحی می شود که بسیار کم مصرف تر است.

راهبرد جعفری، ابداع روش هایی است که می تواند با حذف داده های غیر ضروری، در مصرف انرژی به گونه ای صرفه جویی شود که فقط برای پردازش مهمترین عملکردهای مفید انرژی مصرف شود.

جعفری که مدیر آزمایشگاه سیستم های تلفیقی و پردازش سیگنال و عضو مرکز عالی آنالوگ در تکزاس (TxACE)است،می گوید: سیگنال و رویدادهای مشاهده شده از بدن انسان به کندی تغییر می کند.

وی افزود: فیزیک و تحرک بدن انسان، احتمال سیگنال و حرکات بدنی تصادفی را کاهش می دهد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب....



ادامه مطلب ...


یک شنبه 26 آذر 1391برچسب:, :: 14:58 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 یک شرکت روسی، تلفن هوشمند جدیدی ساخته است که دو صفحه نمایشگر دارد یک نمایشگر LCD رنگی و یک نمایشگر جوهر الکترونیک سیاه و سفید که اندازه هر دو 4.3 اینچ است.

 

شرکت یوتا دیوایسز اعلام کرد تلفن هوشمند "یوتا فون" دو صفحه نمایشگر دارد که می تواند برای فعالیت ها و اهداف مختلف مورد استفاده قرار گیرد.

 

کاربران تلفن همراه می توانند از نمایشگر LCDبرای مصارف عادی تلفن، کاربردها و همچنین تماشای فیلم و بازی استفاده کنند سپس آن را به نمایشگر سیاه و سفید برای مطالعه الکترونیکی کتاب و مجلات طراحی شده، برگردانند.

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب...



ادامه مطلب ...



 

 

 

 

فکر می کنید که یک تیشرت به جز جنس مرغوب، رنگ خوب و طراحی زیبا، چه مشخصه و امکاناتی باید داشته باشد؟ نظرتان درباره تیشرتی که صفحه نمایش LED، دوربین، میکروفون، اسپیکر و شتاب سنج داشته و با تلفن هوشمندتان قابل کنترل است چیست؟ این ایده کلی و فکری است که در پس پلتفرم TshirtOS قرار دارد و همان طور که از ظاهرش پیداست، فعلا تنها یک طرح اولیه است و تا تجاری شدن فاصله فراوانی دارد. 
 
 

 

این تیشرت می تواند توییت های دریافتی را نمایش دهد، موسیقی و کلیپ های ویدیویی را پخش کند و حتی پس از عکاسی، تصاویر را در اینستاگرام آپلود کند. 
 
 

 

 

 

 

CuteCircuit که طراح این تیشرت است، می گوید هنوز همه چیز در حد یک محصول آزمایشی است، اما داشتن یک تیشرت هوشمند می تواند ایده ای بسیار جذاب برای مصرف کنندگان باشد. هنوز هیچ اطلاعاتی در خصوص مشخصات فنی و قیمت یا زمان عرضه این تیشرت اعلام نشده است. البته برخی حدس و گمان ها هم حاکی از نمایشی و تبلیغاتی بودن این حرکت هستند و احتمال عرضه چنین محصولی را بسیار کم می دانند. 
 
 

 

 

 

 

به هر حال تا مشخص شدن موارد این چنینی، پیشنهاد می کنم تماشای ویدیوی جذاب این تی شرت را از دست ندهید.
 
 

 

 

 

 

منبع:
 
 

 

 

سایت نارنجی


 طراحان روسی، جعبه کاغذی هوشمندی را ابداع کرده‌اند که تخم‌مرغ را بدون آب درون خود می‌پزد.

 

این بسته‌بندی شامل یک لایه شیمیایی است که در زمان تحریک به تولید حرارت پرداخته و تنها در دو دقیقه تخم‌مرغ خام را می‌پزد.

 

«Gogol Mogol» که نام خود را از یک غذای تخم‌مرغی روسی گرفته، توسط گروه کیان ساخته شده است.لایه بیرونی این جعبه از نوعی مقوا ساخته شده که بطور سنتی برای ساخت جعبه‌های تخم مرغ بکار می‌رود.

در زیر این لایه، سه لایه دیگر نیز وجود دارد. در یکی از آنها هیدروکسید کلسیم و مواد شیمیایی دیگر تزریق شده و دیگری یک لایه هوشمند دارای آب و یک کاتالیزور است.

بین این دو لایه داخلی یک غشا قرار دارد که با کشیدن یک نوار مقوایی برداشته می‌شود. در این زمان، هیدروکسید کلسیم به آب درون لایه هوشمن

د واکنش نشان داده و حرارت کافی را برای پختن تخم‌مرغ درون آن فراهم می‌کند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب. ..



ادامه مطلب ...


یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:53 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 گفته می شود که سامسونگ به صورت مخفیانه یک نسخه جدید از تلفن هوشمند گلکسی را آماده می کند که دارای یک صفحه نمایش کاملا تاشو است که به واقع غیرقابل شکستن تلقی می شود.

 

این پروژه "پروژه J" کدگذاری شده است و براساس پیش بینی تحلیلگران و وبلاگ نویسان بخش فناوری تا آوریل سال آتی میلادی معرفی خواهد شد.

 

کارشناسان اعتقاد دارند که درحال حاضر تلفنهای هوشمند شباهتهای بسیاری به هم دارند و این شباهتها با معرفی مدلهای جدید بیشترو بیشتر می شوند، ارائه یک صفحه غیرقابل شکستن می تواند یک نقطه عطف برای فروش این تلفنها در بازار باشد، بازاری که درحال حاضر توسط تلفنهای هوشمند آپل و سامسونگ احاطه شده است.

 

 

ادامه در ادامه مطالب...



ادامه مطلب ...


یک شنبه 19 آذر 1391برچسب:, :: 22:50 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم


 یک گروه از مدیران اجرایی سابق ناسا یک شرکت خصوصی راه اندازی کردند تا بتوانند علاقمندان را برای تعطیلات به ماه ببرند اما مسلما قیمت ارائه شده برای این تعطیلات فرازمینی در تصور زمینی ها نیست.

 

این شرکت خصوصی قرار است در قبال دریافت 1.5 میلیارد دلار یک سفر دونفره به ماه ترتیب دهد، این سفر می تواند چه با هدف تحقیقاتی و چه با هدف وجهه ملی صورت پذیرد.

 

آخرین سفر ناسا به ماه 40 سال پیش صورت گرفت.

تاکنون آمریکا تنها کشوری بوده که موفق به فرود در ماه شده است و در مسابقه فضایی آن زمان اتحاد جماهیر شوروی را به عنوان رقیب دیرینه خود کنار بزند.

درحالی که امروز این رقابت به پایان رسیده اما گاه و بیگاه صحبت از سفرهای ماه به میان آمده است. از سوی دیگر رئیس جمهور این کشور طرحهای ناسا را برای بازگشت به ماه لغو کرد و اظهار داشت که آمریکا پیشتر در ماه فرود آمده است.

این در حالی است که شرکت خصوصی تازه تأسیس درحال رایزنی با کشورهایی است که علاقه به سفر به ماه نشان می دهند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


 یک مرکز جدید در دانشگاه کمبریج قرار است به بررسی فناوریهایی از زیست فناوری گرفته تا هوش مصنوعی که می‌تواند آینده گونه ما را تهدید کند.

 

هو پرایس استاد فلسفه دانشگاه کمبریج و یکی از سه بنیانگذاران مرکز مطالعه خطرات وجودی گفت: در یک نقطه، در این قرن یا در قرن بعدی باید با تغییرات بزرگ و مهمی در تاریخ انسان رو به رو شویم، وقتی که هوش انسان از محدودیتهای زیست شناسی عبور کرده و آن را پشت سرگذاشته می گذارد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 تحقیقات جدید در زمینه ساخت ربات حیوانات نشان می دهد که حیوانات می توانند با ربات هایی از جنس خودشان تعامل برقرار کنند.
به نقل از دیلی نیوز، این ربات ماهی ها با حرکت لب و دم خود از ماهی هاي دیگر تقلید می کند و موجودات دریایی را به طرف خود جلب می کنند.

 

بررسی ها نشان می دهد، این ربات ها قابلیت و توانایی تولید مثل دارند و میتوانند تعداد ماهی های دریا و اقیانوس ها را ازدیاد بخشند،همچنین این ربات ماهی ها با بازخورد بصری در تلاش هستند تا با حیوانات و موجودات دریایی دیگر تعامل برقرار کنند.

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 مقامات حمل و نقل ژاپن از نمونه اولیه قطار مغناطیسی جدیدی رونمایی کردند که به گفته آنها می تواند حدود 500 کیلومتر را در ساعت طی کند.

 

شرکت راه آهن مرکزی ژاپن، ساخت نمونه اولیه این قطار را به پایان برده و این قطار برای آزمایش در سال 2017 آماده است.

 

این قطار فوق سریع قرار است نخستین خدمات خود را در مسیر بین توکیو و ناگویا ارائه دهد و این سفر 257 کیلومتری را در حدود 40 دقیقه بپیماید.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:45 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 منجمان موفق به کشف کهکشانی شده‌اند که هسته فوق درخشان آن کوازاری است که 100 برابر کل کهکشان راه شیری انرژی می‌سوزاند.

 

اگرچه بر اساس نظریات علمی چنین اخترنماهایی باید وجود داشته باشند، اما اخترنمای تازه کشف شده موسوم به SDSS J1106+1939 پرانرژی‌ترین شیء عالم لقب گرفته است.

 

انرژی این کوازار از یک سیاه‌چاله فوق عظیم تامین می‌شود که در مرکز آن جای گرفته است.

دانشمندان کشف بزرگ خود را از طریق ابزار طیف‌نگار شلیک‌کننده ایکس متصل به «تلسکوپ بسیار بزرگ» متعلق به سازمان تحقیقات نجومی اروپا صورت دادند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ...



ادامه مطلب ...


یک شرکت کارآفرین هندی با استفاده از قطعات پیش ساخته، سه جرتقیل به همراه تیمی متشکل از 200 کارگر توانسته است با موفقیت یک ساختمان 10 طبقه را در 48 ساعت بسازد.

 

 

به گفته شرکت Synergy Thrislington، ‌سازنده این سازه مکعب، این دستاورد به احتمال زیاد نخواهد توانست جایزه‌ای را در رقابت‌های طراحی از آن خود کند اما نشان داده که چنین سرعتی در فرایندهای ساخت‌وساز کاملا ممکن است.

 

 

این ساختمان بجای آجر از صفحات فوم پلی‌یورتان ساخته شده که عایق حرارتی است. علاوه بر فوم؛ 200 تن فولاد نیز در این سازه بکار رفته است. این سازه سریع پس از ساخت از یک پنجم انرژی ساختمانهای معمولی استفاده می‌کند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:42 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 فضانوردان چینی قصد دارند به منظور فراهم آوری ذخیره غذا و اکسیژن لازم برای فضانوردان، در آینده سبزیجات تازه را در ایستگاه‌های فضایی بر روی ماه یا مریخ رشد دهند.
دنگ یبینگ، معاون مرکز آموزش و تحقیقات فضانوردی چین با اعلام این خبر افزود: اخیرا این کشور آزمایش‌هایی را با تمرکز بر سازوکارهای متعادل پویا اکسیژن، دی اکسید کربن و آب بین انسان و گیاهان در یک سیستم بسته انجام داده است.

به گفته وی، محققان چینی یک کابین 300 متر مربعی ساخته‌اند تا ذخایر پایداری از هوا، آب و غذا را برای دو داوطلب در طول این آزمایش فراهم کند.

یبینگ اظهار داشت: چهار نوع سبزی رشد داده شد. دی اکسید کربن به این کابین وارد و اکسیژن برای دو ساکن این کابین تولید شد. این افراد می‌توانستند سبزیجات تازه برای وعده‌های غذایی خود داشته باشند.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 30 هزار دلار هزینه بر می دارد.

 

شرکت اقامتگاه تفریحی "پوزیدون" اعلام کرد که کار طراحی و مهندسی ساختاری این تفرجگاه به اتمام رسیده و این پروژه فناورانه زیردریایی در تالابی در جزیره ای خصوصی در فیجی طی دو سال آینده ساخته خواهد شد.

 

بروس جونز - رئیس شرکت اقامتگاه تفریحی پوزیدون که طراح این اقامتگاه و دارای سابقه فناوری زیر دریایی است، می گوید این پروژه مانند شهرآبی دبی یا سرزمین عجایب شیمائو در شانگهای نیست اما در حد و اندازه های خودش جسورانه و قابل توجه است.

وی برای ساخت این مکان از سکونتگاه تحقیقاتی زیر آبی مانندConshelfالهام گرفته است.

 

 

ادامه در ادامه مطالب .... 



ادامه مطلب ...


جمعه 17 آذر 1391برچسب:, :: 1:39 ::  نويسنده : نیما بنی اسدی مقدم

 در پارك صنعتي بريتانيا و درست در نزديكي جايي كه جورج استيون حدود 190 سال پيش نخستين قطار بخار را به راه‌انداخت، انقلابي ديگر در صنعت حمل و نقل جهان در حال وقوع است.

 

هر روز ماشين‌آلات موجود در كارخانه‌اي در اين مكان، نيم ليتر بنزين خالص توليد مي‌كنند. البته شايد توليد بنزين در چنين حجمي كم اهميت و بي‌ارزش به نظر برسد، اما نكته شگفتي‌ساز اين داستان اين است كه ماده اوليه ساخت اين بنزين، هواست.

 

شركت AFS كه در شهري در 350 كيلومتري لندن فعاليت مي‌كند خبر از كاربردي ساختن ايده‌اي داد كه سابقه چند دهه‌اي دارد.

حدود 40 سال پيش و در اوج بحران انرژي و نفت بود كه براي اولين‌بار ايده جدا كردن كربن، هيدروژن و اكسيژن از گاز دي اكسيدكربن و بخار آب موجود در هوا و تبديل آن به متانول و سپس بنزين مطرح شد.

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


 یک شرکت سازنده خشک‌کن‌های دست انگلیسی در ابداع جدید خود شیر آبی تولید کرده که علاوه بر ارائه آب همچنین می‌تواند دستها را پس از شست‌وشو خشک کند.

 

 

 

 

 

 

ادامه در ادامه مطالب ... 



ادامه مطلب ...


صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد

 
 
نویسندگان
پیوندها
آخرین مطالب